Önálló feladat 2. - BMEGEVGBV08

A tantárgy a Gépészmérnök BSc képzés választható tárgya.

Elsősorban azoknak a hallgatóknak ajánljuk, akik a kötelező önálló feladat előtt, vagyis akik már 6. félév előtt szeretnének bekapcsolódni a folyamattechnika szakirányhoz kapcsolódó tanszékek valamelyikének munkájába. Minden hallgató a HDR Tanszék gondozásában veszi fel, de a szakirány NÉGY TANSZÉKÉNEK (ARA, EGR, ÉPGET, HDR) BÁRMELYIKÉN VÁLASZTHAT FELADATOT.

A hallgatóknak a regisztrációs hét áll rendelkezésre, hogy az egyes tanszékeken kiírt hallgatói feladatokat átböngésszék, és a nekik tetsző feladatot/kat kiválasszák.

A feladat mellett szereplő témavezetővel kell felvenni a kapcsolatot emailben vagy személyesen, és megbeszélni vele, hogy szabad-e feladat, megvan-e a kellő előképzettség ...stb. Amennyiben a témavezető vállalja a közös munkát, megegyeznek, akkor tekinthető a feladaválasztás véglegesnek.

Minden hallgatónak arra a kurzusra kell jeletkezni a tantárgyon belül, ahol a témát találta, ahol a témavezetője dolgozik.

Az egyes tanszékek AKTUÁLIS FELADATAI A KAPCSOLÓDÓ OLDALAK menüben található linkeken érhetők el legkésőbb a regisztrációs hét 1. napjától.


Kontakt: Till Sára


Letölthető anyagok